SOL BAŞTA : ERKUT ERSOY (ÖZEL BÜRO GRUBU BASIN SÖZCÜSÜ VE İSTİHBARAT UZMANI – SAĞ BAŞTA : EMEKLİ KORGENERAL ALTAY TOKAT)
Değerli Yurtseverler,
Öncelikle İyi günler diliyorum. Terörle Mücadele konusunda yazımı gönderiyorum. Yazım parça parça yani bir kaç sayfa haline devam edecektir. ,
TÜRKİYE DE TERÖRİZM LE MÜCADELE
– Elli yıldır üstesinden gelemediğimiz, ekonomimizi kaosa sürükleyen, sorunlarımızın çözümünü zorlaştıran ve çok sayıda Mehmetçiğin ve vatandaşımızın hayatına mal olan terör ya da PKK Bölücü Örgüt bizim için beka sorunu olmaya devam etmektedir.
– Aynı zamanda Dünya’nın da belasıdır.
-Bu nedenle, başta PKK Bölücü Terör Örgütü olmak üzere terörizmle mücadeleyi ödün vermeden başarıyla sürdürmekten ve bozguna uğratmak başka bir yolun bulunmadığını söyleyebilirim. Aksi takdirde, hiç bir sorunumuzu çözemeyiz, terörün bizi kemirmesinin önüne geçemeyiz kanaatini taşıyorum .Dolayısıyla terörle mücadele hayati önem taşımaktadır.
ÖZGEÇMİŞİME KISACA DEĞİNMEK İSTİYORUM